Sfida!, Hasimja: Politikanët Bënë Ligjin për të Shpëtuar Veten nga Drejtësia!

Sfida!, Hasimja: Politikanët Bënë Ligjin për të Shpëtuar Veten nga Drejtësia!

Drejtësia në Shqipëri vlen për shitësit e majdanozit por jo për “peshqit e mëdhenj” të korrupsionit. SFIDA për Shqipërinë denoncoi
Read More
SFIDA! PËR ARSIMIN

SFIDA! PËR ARSIMIN

Reforma në arsim la të pakënaqur studentë, prindër e biznese. Studentët u gjendën të painformuar dhe u ndjenë larg degëve
Read More
Sfida!: Opozitë e Suksesshme e SFIDA! PS dhe LSI Urdhër Administratës Të Mos Dalë në Fushatë

Sfida!: Opozitë e Suksesshme e SFIDA! PS dhe LSI Urdhër Administratës Të Mos Dalë në Fushatë

Pas denoncimeve të vazhdueshme të "SFIDES", kryeministri Rama i ka dërguar nje urdhër administrates ku i kërkon që të mos
Read More
Veliera shkel të ardhmen, lashtësinë dhe ligjet

Veliera shkel të ardhmen, lashtësinë dhe ligjet

Nga Gjergj Bojaxhi, Anëtar i Forumit të Trashëgimisë Kulturore Nëse kthehemi pas në histori rezulton se Durrësi ka qenë koloni helene
Read More